Kalkuláció Regisztráció Bejelentkezés

Melyik futárszolgálat a leginkább megfelelő 2020-ban?

Melyik futárszolgálat a leginkább megfelelő 2020-ban?

Történt már olyan velünk, hogy szinte kigúvadt a szemünk, amikor fizetésre került a sor vagy árajánlatot kaptunk egy csomag elküldésére? Főleg, ha olyan végtelenül szokatlan elvárásaink voltak, mint a nemzetközi viszonylat, a nehéz küldemén vagy a gyors csomagszállítás? Szerencsére nem kell leragadni a múltban, léteznek 21. századi megoldások is a csomagküldés témakörében.

Tényleg annyira egyszerű az, amit egy futárszolgálat csinál?

Általában azok a témák, amelyekhez abszolút nem értünk, végtelenül egyszerűnek tűnnek. És ahogyan egy témáról egyre többet tudunk meg, abban egyre mélyebben elmerülünk, annál komplexebbnek, bonyolultabbnak tűnhet. A két vezető munkatárs a BestPostánál több mint 40 év munkatapasztalattal rendelkezik ezen a téren és a GLS-szel fél évtizedes személyes kapcsolatnak köszönhetően kiváló velük a viszony: az esetlegesen felmerülő problémákat is kiválóan tudnak kezelni.

Van olyan cég, ahol össze tudom hasonlítani a különböző szolgáltatásokat?

Szerencsére igen. Ez a szolgáltatás megspórolja nekünk az utánajárást és az ezzel töltött időt és kényelmetlenségeket. A BestPosta átlátható módon, villámgyorsan, sőt, nyomkövetéssel egybekötött szolgáltatást ajánl, ahol több velük együttműködő céghez is “hozzáférést” kapunk.

Itt Könnyen ki tudjuk számítani a belföldi szállítás díját különböző szervezetekkel a GLS-től kezdve a PickPackPont-on, a Kerékpárfutáron és a Háztartásigép futáron át egészen az XXL méretű óriási csomagig és a Raklapos árukig.

A csomagfeladás esetén pedig nem is kell elmennünk otthonról: mindig választhatunk olyan opciót, hogy a nappalink kényelmében várjuk a futár érkezését, Magyarország minden egyes településén, bármelyik kis zsákfaluban is, bárhol.

Ha vállalkozásunkkal vennénk igénybe a szolgáltatást, erre könnyedén kérhetünk árajánlatot a weboldal kezdőlapján, a jobb felső sarokban, a “Vállalkozásoknak” fülre kattintva.

Milyen gyorsaságra számítsak?

A gyorsaság a küldemények feladásakor mindnyájunknak elsődleges fontosságú: a BestPosta olyan partnereket választ, amelyek keményen dolgoznak azon, hogy belföld esetében a következő munkanapon, míg külföldre (Európán belül) minél hamarabb eljusson az elküldött (vagy éppen várva várt) küldemény.

Vélemény, hozzászólás?