Kalkuláció Regisztráció Bejelentkezés

Csomagküldés országszerte bárhova?

Csomagküldés országszerte bárhova?

Magyarországon belül már szinte bárhova tudunk csomagot feladni. A belföldi csomagfeladásból általában több van mint a külföldiből. A szállítás és a rendelés feltételei a legtöbb csomagküldő szolgáltatásnál megegyezik. Csomagot feladni könnyebb, mint gondolnád!

Csomagküldés országszerte bárhova?

Csomagküldés országszerte bárhova?

Fontos, hogy mindig olyan szállítási címet adjunk meg ami a valóságnak megfelel (emelet/ajtó, csengő) és ahol a csomagot át tudjuk venni. Vegyük figyelembe hogy a futárnak nem áll módjában ránk várni. A szállítás a legtöbbször 1-3 munkanapig terjed el, de ez futárszolgálatok között eltérő.

Csomagküldés külföldre

Amikor csomagküldésedet külföldre intéznéd, az árak különösen irányadóak tudnak lenni. Végül is ki akarna feleslegesen pénzt költeni a külföldi csomagfeladásra, amikor azt olcsóbban is meg lehet úszni? És hogyan lehet megúszni a legolcsóbban a csomagküldést külföldre? Ha egy helyen össze lehet hasonlítani a futárszolgálatok ajánlatait, akkor máris könnyebb a dolgod.

Csomagküldés a börtönbe?

Az egyes börtönök csomagküldési szabályzata mutathat és mutat is eltéréseket, de az alapvető beküldhető dolgok köre nem igazán változik.

A különböző csomagokban tudjuk eljuttatni a hozzátartozónk számára a szükséges dolgokat (tisztálkodási szerek, ruházat, élelmiszer…). Itt a szükségesen van a hangsúly. Mindenkinek mások a szükségletei és más az anyagi helyzet is. Ez a szolgáltatás a kapcsolattartók számára érvényes. A csomagolási feltételeknek meg kell felelni, a csomag súlyát a dobozzal együtt kell mérni. Semmi nem lehet üvegbe vagy fémbe csomagolva valamint nem lehet por vagy tabletta állagú. A csomagon fel kell tüntetni a címzett (elítélt) nevét, nyilvántartási számát, zárka számát, a bv-intézet levelezési címét. A csomagokat is tüzetesen átvizsgálják, tiltott tárgy beküldése akár rendőrségi feljelentéssel és a kapcsolattartás megszakításával is járhat.

Csomagküldés külföldre GLS-sel:

  • Csomagszállítás háztól házig
  • Feladást követően kézbesítés 1 munkanap alatt
  • Online elérhető átvételi igazolás
  • A második kézbesítési kísérlet ingyenes
  • Automatikus kárfedezet, max. 50.000 Ft

Vélemény, hozzászólás?