Kalkuláció Regisztráció Bejelentkezés

Csomagküldés külföldre – amit érdemes tudni

Csomagküldés külföldre – amit érdemes tudni

Manapság a nemzetközi csomagküldés a fénykorát éli, azonban fontos utánajárni a dolgoknak még a csomag feladása előtt, nehogy kellemetlenség érje a fogyasztókat a küldemény feladása után.

Csomagküldés külföldre - amit érdemes tudni

Csomagküldés külföldre – amit érdemes tudni

A csomagolás mindig a fogyasztó felelőssége, tehát ha egy küldemény nem megfelelően volt becsomagolva (pl; nem volt elég a, , kitöltő anyag”) és emiatt a küldemény megrongálódott(kifolyt, eltört, megsérült stb. ) azért a választott futárszolgálat nem vállal kártérítést(abban az esetben ha nem a futárcég hibájából történt a kellemetlenség).

Csomagküldés külföldre-néhány tiltott dolog amelyet nem szállítanak ki:

Ilyenek például a különböző szeszesitalok, cigaretta, lőfegyverek, tűz és robbanásveszélyes anyagok, illegális kábítószerek, élő állatok, romlandó élelmiszerek és minden egyéb olyan eszköz vagy tárgy amely veszélyezteti a köz- és környezetbiztonságot.

Nagy jelentőségű megtalálni a számunkra legmegfelelőbb csomagszállítási céget. Európa egyik legjobb futárszolgálata a GLS, amely egyaránt kínál bel- és külföldi szállítást akár expressz csomagfelvétellel is.

Ez a cég számos kedvező megoldást nyújt azon fogyasztók számára akik kedvező áron szeretnék feladni csomagjaikat.

Amit a GLS kínál:

  • Háztól-házig való csomagszállítás( a szállítás gyorsan és megbízhatóan van kivitelezve)
  • Nemzetközi csomagküldés esetén a szállítási idő viszonylag gyors (3-5 munkanap)
  • Megbízható, kedves futár
  • A GLS futárszolgálat átláthatóságot, rugalmasságot, megbízhatóságot és biztonságot kínál

Egyéb lehetőségek közül is lehet választani:

Vannak olyan futárcégek amelyek lehetőséget kínálnak arra is, hogy online adjuk fel nemzetközi csomagunkat. Ilyen például a TNT a bestposta és egyéb futárszolgálatok.

Fontos tudni, hogy a vírus ideje alatt is folyik a külföldre történő csomagszállítás, a megfelelő óvintézkedések betartása mellett.

Ha tehát külföldre küldünk csomagot figyeljünk oda a megfelelő csomagolásra és tartsunk be minden biztonsági előírást, illetve igyekezzen kiválasztani a számára legtesthezállóbb futárcéget.

Vélemény, hozzászólás?