Kalkuláció Regisztráció Bejelentkezés

A futárszolgálat egy spórolási szolgáltatás?

A futárszolgálat előnyei: Amikor egy új bútort, háztartási gépet vásárlunk nem feltétlen van időnk és lehetőségünk, hogy ezeket a termékeket magunk szállítsuk az otthonunkba. A nagyobb termékek szállítás, bizony több emberes feladat, ha biztonságosan és épségben szeretnénk az otthonunkba tudni. Erre a problémára manapság majdnem minden webshop, üzlet lehetőséget kínál.

Miért van szükségünk a futárszolgálat igénylésére?

A mai rohanó virágban sokszor levegőt venni sincs időnk. Úgy kezdjük a napot, hogyha van gyerek, akkor elvisszük óvodába/iskolába, majd dolgozni megyünk, rohanunk bevásárolni, gyerekekért és a házimunka egy véget nem érő folyamat. Ez játszódik le minden hétköznap. Hétvégére pedig annyi programot zsúfoltunk be, hogy azt kívánjuk bárcsak két felé tudnánk szakadni.

Mik a csomagszállítás előnyei?

-kényelmes,
-nem kell üzletről üzletre járnunk,
-nem kell a megfelelő autót keresgélnünk vagy csak azért bérelnünk, hogy el tudjuk szállítani az adott terméket/termékeket
-pár kattintássál el tudjuk intézni a nehezebb, nagyobb méretű bútorok, eszközök szállítását,
-nem terhel minket a szállítással járó felelősség sérülés esetén,
-nem kell aggódnunk egy adott termék megvásárlásakor, hogy mégis hogyan visszük haza,
-mások oldják meg helyettünk a szállítást és ha bármi történne a csomagunkkal nem a mi felelősségünk,
-nekünk csak annyi a dolgunk, hogy a megfelelő szállítás után átvegyük a csomagot
-miközben házhoz szállítják a terméket, addig mi eltudjuk végezni az itthoni teendőinket, helyet tudunk csinálni az új terméknek. Ezzel időt spórolunk meg magunknak.

A futár és a plusz költség. Miért éri meg ez nekünk?

Fő a biztonság címszóval mindent elárulunk. Nagyobb értékű holmiknál elengedhetetlen. Váratlan dolgok történhetnek velünk az utakon. Ha mi visszük haza és útközben történik valami, akkor a javítási költség minket terhel. Ne hagyjuk ezt megtörténni, adjuk át a felelősséget a futárszolgálatnak. Hiszen ilyenkor őket terheli, ha szállítás közben sérül a termék, így olcsóbban jövünk ki, mintha egyből javítani kéne a terméket.

Amennyiben futárszolgálatot bízunk meg a háztartásigép házhoz szállításával, a futárnak kell megfizetnie a költséget, hiszen nekik erre külön biztosításuk is van. Tehát a csomag szállíttatása számunkra a megfelelő szolgáltatás.